Geen producten (0)
Geen producten (0)
 

Sleutelhanger hart met ZK en grote leren kwast zwart

€ 12,50 (inclusief btw 21%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode 508-1
Omschrijving

Sleutelhanger hart met ZK en grote leren kwast zwart

  • Word leuk verpakt in een leuk zakje.
  • +/- 5 werkdagen.

ONZE ZEEUWSE SIERADEN

De sieraden zijn stuk voor stuk handgemaakte sieraden en kunnen dus over het algemeen naar wens op maat worden gemaakt.

Bij de producten staat aangegeven of de sieraden besteld dienen te worden op maat, of in sommige gevallen staat er bij hoe lang de armband is en voor welke polsmaat deze geschikt is.

De sieraden zijn allemaal gemaakt met stainless steel sluitingen. De oorbellen zijn ook van stainless steel, en alle sieraden zijn nikkelvrij !!!

Wij verkopen broches, oorknopjes, oorbellen, manchetknopen, kettingen en armbanden van leer of met stainless steel jasseron.

Wij zijn nog volop in ontwikkeling met de sieraden en er zullen mettertijd dus veel meer producten in ons assortiment te koop aangeboden worden.

De Zeeuwse sieraden die wij verkopen in onze webshop zijn gemaakt met Zeeuwse knopen van metaal. Deze metalen knop is gevoelig voor zweet, vocht, parfum e.d. Als u hier rekening mee houdt kunt u lang plezier hebben van de Zeeuwse knop. U kunt deze ook bestrijken met blanke nagellak, zodat de Zeeuwse knop langer kleur behoudt.

De Zeeuwse knop is hoogstwaarschijnlijk niet van oorsprong Zeeuws. De oudste Zeeuwse knoop is in 2010 gevonden bij opgravingen in Domburg.

 https://www.zeeuwseankers.nl/verhaal/de-oudste-zeeuwse-knoop-komt-uit-domburg

De Zeeuwse knoop dreigde even uit beeld te verdwijnen, maar is inmiddels al een paar jaar weer helemaal terug en heeft ook weer terrein gewonnen als sieraad. Niet alleen bij de toerist is de

Zeeuwse knop een populair cadeau, maar de Zeeuwen zelf dragen de knop ook met trots.

En de Zeeuwse knop is op heel veel manieren te verwerken in sieraden, maar ook in onze andere producten.

 Op dit moment hebben we veel Zeeuwse knop sieraden in onze webshop staan, maar binnenkort zullen er ook sieraden zonder Zeeuwse knop op de site te koop aangeboden worden. Wanneer u een sieraad wilt bestellen en liever de Zeeuwse knop er niet bij heeft dan behoort dat zeker tot de mogelijkheden. Vraagt u hier gerust naar. De armbanden kunnen allemaal ook zonder de Zeeuwse knop geleverd worden, evenals de kettingen en oorbellen.

Wij wensen u veel plezier bij het uitkiezen van een Zeeuws getint sieraad

TEAM ZEEUWSE - WINKEL

Facebook Twitter